Wednesday, August 17, 2011

ALLAH TRINITI!

ALLAH TRINITI!

Salam 2 all.

Dibulan Ramadhan penuh keberkatan ini, teman nak tanya satu sahaja soalan kepada para penyokong kristian menyalahgunakan kalimah ALLAH dalam bentuk triniti - Tuhan Bapak, Tuhan Anak & Ruh Suci sebagaimana terbukti dalam risalah diatas (yang diperolehi hasil sebarang kaum kristian la'natullah disekitar Lembah Kelang).

Soalannya ialah: adakah mike semua bersetuju dan redho apabila kaum kristian kafir la'natullah menyalahgunakan kalimah ALLAH sebagaimana yang tercatat dengan jelas dalam risalah saperti diatas, iaitu?

1. Jalan kepada ALLAH;
2. ALLAH menciptakan dunia dan segala yang ada dialam semesta;
3. ALLAH menjadikan kita;
4. Adam & Hawa tidak taat kepada ALLAH;
5. merupakan hari yang menyedihkan bagi umat manusia saat Adam & Hawa berbuat dosa;
6. Rencana ALLAH menyelamatkan kita dari dosa ialah dengan mengutus Anaknya yang Tunggal (na'uzubillah);
7. Yesus adalah ALLAH dalam bentuk manusia (na'zubullah);
8. Semua orang yang percaya kepada Anak ALLAH mempunyai hidup (na'zubillah);
Tepuk dada tanyalah iman masing-masing. Disebabkan tindakan mike semua menyokong kristian menyalahgunakan kalimah ALLAH dalam bentuk triniti, hari ini mereka semakin berani, kurang ajar dan biaDAP merakusi, mencabul dan meliwat kalimah tauhid ALLAH untuk memesongkan aqidah umat.
Adakah mike mahu menjadi golongan yang sesat, lagi menyesatkan! Bertaubatlah sebelum terlambat. Mike pasti akan mati! Itu janji ALLAH. Kalau tidak hari ini hari depan, kalau tidak minggu ini minggu depan, kalau tidak bulan ini bulan depan, kalau tidak tahun ini tahun depan..mati mike sudah pasti ditetapkan sejak azali!
Dan sebagai tazkirah peringatan untuk mike..sebaik sahaja masuk ke alam kubor, soalan yang akan ditanya kepada mike ialah:

Maarobbuka:
bagaimana mike nak menjawab ALLAH Maha Esa sedang didunia mike setuju, redho dan sokong tuntutan kristian kafir la'natullah bahawa ALLAH juga nama tuhan kristian dalam bentuk triniti tiga dalam satu! Tuan Bapak + Tuhan Anak + Ruh Suci + ALLAH!

Waanabiyuka:
bagaimana mike nak menjawab Nabi Muhammad saw sedangkan didunia mike tidak mengikut Rasulullah saw sebaliknya mike mengangkat Anwar Ibrahim sebagai ikutan mike sedangkan Anwar Ibrahim jelas-jelas pengamal, penganut dan penyebar fahaman pluralisma yang menyamakan Islam dengan semua agama lain!

Waa kitabukaa:
bagaimana mike nak menjawab Al Quran sedangkan didunia mike terlalu mengagungkan Deklarasi Perjanjian Persefahaman 19 Dis 2009 yang menolak penubuhan Daulah Islamiyyah dan perlaksanaan undang-undang Islam; dan mike lebih menyebarkan dan memperjuangkan Kitab Jinggay daripada kalam ALLAH dan Rasulullah saw!

Waa imamuka:
bagaimana mike nak menjawab sedangkan didunia mike tunduk na'am kepada Karpal Singh hingga mike sanggup mati untuk hafir harbi la'natullah ini; menjadikan Ambeega Sreenavasan, kafir harbi anti Islam sebagai kalipah mike menentang pemerintah; mengangkat martabat kafir harbi la'natullah Guan Eng sebagai model kalipah untuk mike!

Waa ikhwanuka:
bagaimana mike nak menjawab umat Islam saudara mike sedangkan didunia mike mengambil kaum biaDAP, Majlis Peguam, puak gereja dan lain-lain sebagai saudara mike untuk berjuang mendapatkan kerusi pemerintahan Putrajaya "at all cost" menggunakan pembohongan dan putar belit tanpa sebarang batas sempadan!

Moga Ramadhan 1432 yang mulia lagi penuh keberkatan ini membawa petunjuk dan hidayah untuk mike semua. Seruan teman kepada mike semua, bertaubatlah sebelum pintu taubat ditutup. Kembalilah kepada Islam berdasarkan Al Quran dan Sunnah Rasulullah saw.

MENENTANG MURTAD ITU JIHAD!
MENCEGAH MURTAD ITU JIHAD!
MEMERANGI MURTAD ITU JIHAD!
MENGHAPUSKAN MEREKA YANG SESAT LAGI MENYESATKAN JUGA JIHAD!
BANGKITLAH HAPUSKAN MURTAD! BANGKITLAH HAPUSKAN SESAT!

Wallahua'lam & Wassalam.

Zulkifli Bin Noordin
Isnin
15 Ramadhan 1432
15 Ogos 2011

*Nota: risalah diatas adalah antara begitu banyak risalah yang disebarkan oleh kaum kafir kristian la'natullah yang dijumpai dipelbagai tempat awam dan ada yang diberikan terus kepada anak-anak kecil Islam; dan semakin menjadi-jadi sejak mereka mendapat sokongan dari segelintir Melayu untuk menyalahgunakan kalimah ALLAH (na'uzubillah).

Sumber: http://zul4kulim.blogspot.com/2011/08/allah-triniti.html 

6 comments:

Anonymous said...

sama jgklah mengangkat mahathir(yg pernah hina Nabi SAW & najib (hadir pd fesyen lucah islam kononnya) yg sendiri tidak memartabatkan islam di bumi islam...
sama jgklah dgn berpegang kpd perlembagaan yg berpaksikan yahudi lord reid..
konsep 1 malaysia yg menghalakan segalanya termasuklah persamaan agama..
kafir mca chua soi lek juga pernaha meminta azan subuh tidak dilaungkan..

Anaknda Bertuah said...

Assalamu'alaikum..w.r.t
Semoga Kita, Anak Isteri Kita, Ahli keluarga kita, zuriat keturunan kita, jiran-jiran kita, saudara seIslam kita dan seluruh muslimin dan muslimat walau dimana juga berada sentiasa berusaha mempertahankan Iman dan berusaha mempelajari Ilmu Agama (Iman, Amal,Ihsan dan Islam) agar selamat dan terpelihara daripada anasir-anasir jahat dan godaan syaitan serta musuh-musuh Islam. Sama-sama kita berdoa semoga Allah s.w.t. melindungi kita dan melimpahkan taufiq dan Hidayah kepada kita sekaliannya. Sama-sama kita menyeru dan mengajak diri kita dan ummat Islam hari ini untuk banyak bertaubat (istigfar) agar terampun segala dosa kecil dan dosa besar, banyak selawat keatas Baginda Muhammad s.a.w. agar mendapat syafaat Baginda s.a.w., dan banyak berzikir menyebut kalimah Laaillaha illallah agar suci hati dan jiwa dari syirik kecil mahupun besar.
Wallahu'alam.

jihad islam said...

anon 6.10pm..

adalah jelas dan nyata anda bergelumang dengan najis demokrasi... artikel diatas mengajak kita berjihad untuk mempertahankan Islam bukan mempertahankan PAS, UMNO atau PKR....

bebaskanlah diri anda dari najis demokrasi dan bejihadlah demi Islam...

tinggalkan demokrasi dan kembalilah kepada Islam... tegakkanlah Khilafah.....tinggalkan politik kepartian samada UMNO, PAS atau PKR yang dilaknat Allah... kembalilah kepad Islam dan AlQuran...

k9999a said...

anon,

buang fahaman sempit anda. Org spt andalah yg merosakkan agama dan bangsa.

Artikel ni tak cerita pasal politik.

Bukak fikiran anda.

Nurun Nur 9111 said...

Mereka kata...
Tuhan itu berbilangan...
ada yang kata Tuhan itu satu,dua,tiga...
dan lebih menyedihkan lebih daripada itu...

Aku kata...
tidak,Tuhan itu tiada dalam nombor...
Tuhan itu esa...tunggal...satu-satunya...
kerana,kalau aku kata Tuhan itu satu,
mereka akan berkata.."Tuhan itu dua,tiga,empat,dan seterusnya..."
kerana satu pasti diikuti dengan dua dan seterusnya...
ada juga yang berkata.."tak mengapala,kawan...
tuhan kamu yang pertama,tuhan kami kedua,dan tuhan dia yang ketiga..."

Tapi,
kalau aku kata...
Tuhan itu esa???
apa lagi yang bakal mereka hujjahkan untuk menutup kebenaran?

QULHUALLAHUAHAD
KATAKANLAH ALLAH ITU ESA...
lupakah kalian akan ayat ini???
masihkah lagi berdegil dengan menyatakan Tuhan itu berbilangan?
Satu,dua,malah tiga?
Maha Suci Allah daripada apa yang mereka semua selisihkan...

maka...
wahai seluruh saudara sesyahadahku,
katakanlah bahawa Allah itu esa...
Laungkanlah ia dengan sepenuh hatimu...

zaidi said...

kepada Anonymous atas tadi.. kenapalah orang2 mcm ni acapkali bila nak mengajak mengenai perpaduan dan kesan apabila memenuhi tuntutan kristian, org2 ni jugak la pergi melencong mahathirla, 1 malaysiala, salah BN la, chua soi lek minta azan tidak dilaungkanla... kalau nak ungkit-mengungkit benda ni non-stop tiada berhenti.. sedangkan kita mengajak sama-sama antara kita org islam bersatu!!! cuba jangan PUSING!!! Seperkara lagi makhluk yang bukan sekadar menentang azan malah menentang ISLAM secara licik, senyap penuh terancang juga terdapat dalam parti lain spt PKR, DAP dan PAS.. mereka ni musuh dalam selimut!!! contoh teresa kok, ambiga dan ramai lagi.... BUKA MATA

Search Engine

Google
Loading...